Hoop( discriminatie door NIOD ultimatum verstrijkt op Veteranendag)

Of we dom blijven? Ik hoop het niet, even een korte boodschap. Maar ik vrees wel dat er enkelen weer in de zoveelste valkuil trappen. Een klein groepje zichzelf noemende activisten starten gezamenlijk een lastercampagne richting mijn persoon en team Maluku4Maluku. Boven alles verspreiden ze met dat groepje seksueel getinte foto’s in een collage waar ook een foto van mijn persoon op is afgebeeld. Ik zal dan ook aangifte gaan doen tegen deze mensen, gelukkig is er ook tegenwoordig een digitale politie-afdeling.

En binnen die groep is een dame die een verleden heeft als junk en ga zo maar door. Wie het is? Dat laten we in het midden, de naam mag iedereen zelf invullen. Ook word ik nog eens bedreigd “Kom maar naar Assen wij pakken jou daar aan!” Lachen gieren brullen toch? Want ik ben op verzoek van nabestaanden van families uit de wijken van Assen en Bovensmilde afgelopen woensdag met mijn vice-voorzitter Sarah de Lima uit Hoogeveen daar geweest. Om een lange bespreking te houden. Maluku4Maluku is geen selecte groepje meer. Natuurlijk waren er voorzorgsmaatregelen genomen, welke laten we in het midden.

Dat groepje zijn meesters in liegen en bedriegen, of spelen met de waarheid. Lees maar eens: https://maluku4maluku.com/?page_id=18

Ook in Assen werd er gesproken over een regelrechte schande over de collage dat kan nooit iemand van ons volk gedaan hebben. Helaas we zijn gewoon zo diep gezonken, althans de tegenstanders van Maluku4Maluku. En nog beweren dat zij goed opgevoed zijn, en dat zij opkomen voor onze eerste generatie. Elk lid van onze eerste generatie zou dit afkeuren, en al de (groot)ouders van deze mensen die hier achter staan? Die draaien zich een paar keer om in het graf!

Maluku4Maluku heeft het druk gehad en nog steeds. Na Amsterdam bezoek NIOD, gesprekken met veteranen, daarna nabestaanden KNIL Ambonezen wijken Assen en Bovensmilde. Ten aanzien van KNIL PAYBACK(wel opletten dat is geen Backpay) en het proberen binnen te halen van bijzondere status van KNIL graven. Vandaag naar politiebureau en daarna volle kracht vooruit om een ontruiming van een KNIL graf te voorkomen in Groningen.

We laten het strijden op het Internet vooral op Facebook in de groep Ik heb hart voor Moluks erfgoed aan anderen over. Maluku4Maluku zoekt het in de echte wereld op, en op een normale manier. Wat ons allen geen reputatie-schade kan opleveren. Trouwens de krachten die Maluku4Maluku willen afzeiken bijvoorbeeld Building the BaiLEO, spugen op het Nederlandse systeem. Maar azen wel op Nederlandse subsidies, uit de pot die bestemd was voor Backpay. Maluku4Maluku weigert daar geld van te ontvangen, want ziet dit als bloedgeld van de KNIL Ambonezen. U allen moet daar eens goed over nadenken wanneer u hun uitingen leest. Raar maar waar! Ze strijden allen op het internet 364 dagen per jaar en proberen Maluku4Maluku en mijn persoon maar te bestrijden met listige bedrog maar de zwijgende meerderheid, keurt alles van hun af. Mogelijk zijn er een paar die nog in hun geloven, maar dan stopt het echt.

Neem maar eens de tijd om het volgende te beluisteren:

Nu is er paniek bij het NIOD en terecht. Nu worden ik gebeld door de Molukse historicus Ron Habiboe, die een delegatie van ons uitgenodigd heeft om zijn soort tentoonstelling te komen bekijken. Nu is iedereen binnen het zogenaamde dekolonisatie-onderzoek geschrokken. Habiboe heeft een ook stoel. Niet zo spannend allemaal of wel? Waar ik van geschrokken ben? Dat de Molukse samenleving zich laat meeslepen in een verhaal van het kleine groepje zogenaamde nieuwe Molukse intellectuelen. En de groep Building the BaiLeo om mee te doen met “decolonize” hoezo? Dekoloniseer in welke gedachte de Javaanse? Dekoloniseer mee met Aliansie Merah Puti?

Jazeker want ik hoor niemand over de andere bevolkingsgroepen die in 1945-1950 aan de Javaanse oorlog tegen Nederland. Of wel? Kijk maar goed en luister maar goed!

De belangenbehartiger van de “KNIL Ambonezen” worden nog steeds buiten de maatschappelijke onderzoek “dekolonisatie 1945 -1950” gehouden. Ondanks een open brief met goede argumentaties. We moeten spreken over echte racisme en pure discriminatie wat actueel is binnen de Molukse samenleving. Einde van het gesprek ontbreekt, maar daar wordt dan verteld dat hoogleraar en professor Romijn het ter kennisgeving tot zich neemt. Frontman Reawaruw pareert gelijk en zegt dat hij dit niet moet doen. Hij moet het door communiceren naar alle verantwoordelijken van het onderzoek! KNIL Ambonezen en al hun wapenbroeders zijn geen oorlogsmisdadigers, met moet bij de opdrachtgevers zijn. Ons team van Maluku4Maluku check op http://www.maluku4maluku.com WIE ZIJN WIJ! En kijk ook op http://www.reawaruw7.com Dit is niet de eerste keer dat Reawaruw van Maluku4Maluku een discussie wint van een zogenaamde expert druk in de zoekbalk hier Fridus Steijlen vs Reawaruw

Fridus Steijlen word nog gezien als expert Molukse geschiedenis, en zit ook aan tafel bij het onderzoek van NIOD. Want denkt u? Komt hij op voor KNIL Ambonezen?

Zaterdag 00.00 uur volgende nieuwsbericht op http://www.maluku4maluku.com belangrijk voor regio Assen en Bovensmilde

Hier is de link naar Maluku4Maluku bericht voor regio Assen en Bovensmilde: https://maluku4maluku.com/?p=4322

Persbericht Maluku4Maluku

NIOD AMSTERDAM DISCRIMINEERT NEDERLANDSE VETERANEN

Maluku4Maluku de belangenbehartiger van een speciale groep Nederlandse veteranen zal vandaag met een delegatie een onverwachte bezoek brengen aan NIOD Amsterdam.

Daar zal de eis neergelegd worden dat Maluku4Maluku met een delegatie zitting dient te nemen in het maatschappelijk klankbordgroep van het onderzoek van de dekolonisatieperiode 1945 – 1950. Wanneer deze eis niet op 27 juni 2020 – Nederlandse Veteranendag  –  bekrachtigd gaat worden zal er aangifte gedaan worden wegens discriminatie tegen de Nederlandse veteranen – de Molukse samenleving die beschermd is door de veteranenwetgeving

Ook zullen de eisen  neergelegd worden dat men binnen dit onderzoek ook de dag 25 april 1950 moet meenemen. Maluku4Maluku eist ook dat de onderzoekers met een antwoord komen hoeveel Molukkers, Timorezen, en Papua’s omgekomen zijn in dezelfde periode, dit is nooit onderzocht geweest.

Na het bezoek van NIOD Amsterdam zal Maluku4Maluku aangifte gaan doen bij de politie in Amsterdam. De eerste aangifte zal zijn tegen de daders van het bekogelen en besmeuren van het Van Heutz monument in Amsterdam. Dit zien wij als een belediging en aanval op Nederlandse veteranen, aangezien het embleem Van Heutz ook nog steeds actief is tijdens hedendaagse missies. De tweede aangifte zal zijn tegen de persoon Michael van Zeijl(“Schiet Sinterklaas dood” en de Graauwe Eeuw) die onder de zoveelste eenmansgroep Aliansi Merah Puti oproept tot vernieling van 268 monumenten in Nederland. Dit ziet Maluku4Maluku als pure zaaien van haat, en oproepen tot geweld. Maar ook het oproepen tot het in gevaar brengen van de openbare veiligheid en rust, zo niet ontwrichten van de Nederlandse samenleving. Aliansi Merah Puti heeft de actie van vorige week op het standbeeld van Johan van Oldenbarneveld in Den Haag opgeëist! Er is door geen enkele ministerie(Grapperhaus) op gereageerd, dit is verwerpelijk want men kondigt wel een groot onderzoek naar de afgelopen vrijdag in Hoorn.

Delegatie van Maluku4Maluku zal de volgende vlagen meedragen van de volgende landen: RMS(Molukken) / Morgenster(Papua) / United Nations / Nederland / 75 jaar Vrijheid

Voor achtergrondinformatie lees:

https://www.ind45-50.org/open-brief-maluku4maluku

Einde persbericht

KNIL AMBONEZEN GAAN WIJ ALLEN EREN! STEEK DE VLAG UIT OP ZATERDAG 27 JUNI 2020. WIJ VLAGGEN VOOR ONZE VETERANEN EN HUN WAPENBROEDERS OP VETERANENDAG!

OPDAT ZIJ NOOIT VERGETEN GAAN WORDEN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s